För den som vill höra oss spela, så kommer Funk Soulution

att spela på en fest – på en äng – i Bagarmossen på lördag.

Hoppas på lite Woodstock-feeling!

Nu kommer jag förmodligen att ångra mig och dö i förtid av nervositet som tipsar om det här, men somliga har ju uttryckt en önskan att se oss, och vem är då jag att inte vara till lags?

Evenemanget kallas för Tidafesten och går av stapeln i parken vid Tidavägen i Bagis. Man kan packa för picknick och ta med en filt att sitta på. Det blir livemusik hela dagen. Troligen spelar vi klockan 15.

Här är länken till vår (en smula övergivna) hemsida om någon vill läsa mer om vilka vi är och vilken typ av musik vi spelar.

PS Det sägs att oväder innebär inställd fest, så nu hoppas vi att vädergudarna är med oss! DS

6 reaktioner på ”För den som vill höra oss spela, så kommer Funk Soulution”

  1. Jag ska se om vi kan komma. Det vore härligt att höra er spela, och få se dig sjunga. 🙂 Hoppas på bra väder nu bara, Bagis är ju inte så långt från mig…

  2. Åh, jag hade väldigt gärna sett/lyssnat på er, men kommer att befinna mig på bröllop på annan ort på lördag. Tipsa gärna igen när ni har spelning framöver! Det känns som om ni spelar exakt sånt jag gillar att lyssna på live!

    Kram
    /Anna

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *