Viktig bok om förlossningsdepression!

Läste den här notisen i DN idag, och kom då att tänka på en ny bok jag hört talas om: Moderslycka – Vart tog glädjen vägen?, av Helena Askén.

Vad händer när moderslyckan försvinner? Den man förväntat sig. Den som andra förväntat sig …

En drabbad mamma berättar – gripande och utlämnande om sina känslor och tankar.

En bok för alla som drabbats, deras anhöriga och de som arbetar inom vården.

Viktigt, viktigt ämne!

6 reaktioner på ”Viktig bok om förlossningsdepression!”

 1. Oj, som jag letat! Så mycket har jag letat att jag tillslut skrev en bok själv som kommer ut i höst. Också om mina egna upplevelser och lite annat.
  Spännande!

 2. Står lite under ”Förlossningsdepression” och ”Kreativt” om du kikar på bloggen. Jag har precis beställt Helena Askens bok via biblioteket och ska läsa den snart! Ska bli intressant. Lite läskigt också, om den är lik min text, eller helt annorlunda.

 3. Lotta Lindeborg

  Hakar på den här tråden igen.
  Nu finns min bok i handeln! En en mekanisk mamma – drabbad av förlossningsdepression.
  Har en ny blogg kring den, samt en Facebokk-sida
  http://enmekaniskmamma.blogspot.com

  Läste ditt inlägg om leptin igen. Ska se om jag hittar mer info om det. Fick tips från en kvinna som undrade om de hade tagit hormonprover på mig, kanske var det leptin hon menade. Och jag fik en flicka, stämmer i detta fall alltså med artikeln.

 4. Pingback: Forskning om förlossningsdepression. Möjlighet att delta i en studie. — Susanne Boll

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.