Hemma med liten sommarflicka

image
Fyraåringen vaknade med huvudvärk inatt. Var vaken länge och var jätteledsen. Det har aldrig tidigare hänt, så jag tyckte att det var bäst att hon fick vara hemma. Idag är det onda puts väck och det lutar att vi får en fin ledig dag.

Ytterligare en.

Lite frustrerande eftersom jag inte får något skrivet, men samtidigt väldigt skönt eftersom jag är borta så pass mycket på kvällarna.

Rep i måndags, rep idag och release imorgon.

Och så Tierp på fredag. Live-bloggningen börjar vid 14-tiden. Don´t miss 🙂

3 reaktioner på ”Hemma med liten sommarflicka”

  1. Tråkigt med huvudvärk, men mysigt att vara hemma. Det är en ständig balans att välja mellan jobb och familj. Gud vad svårt det kan vara att prioritera ”rätt”. Skriver du på en ny roman? Vad heter den/handlar den om?

    Kram Frida

  2. Ja det är inte så lätt alla gånger…

    Jag har skrivit ”klart” min andra spänningsroman och jag väntar på besked från några förlag. Måste tänka lite på hur jag ska formulera vad den handlar om och nu ska jag iväg och sjunga. Återkommer om det 🙂 Kram!

  3. Åh vad roligt! Grattis och lycka till med förlagen. Om jag får lov att ge lite råd så är det följande: ge inte upp. Jag var alldeles för otålig och skickade aldrig mina manus till mer än ca. 5-6 förlag, sedan gav jag upp och började på nästa manus och skickade det till nya förlag. Nu önskar jag att jag hade varit lite mer ihärdig ;-). Ser fram emot beskrivningen av boken!

    Kram Frida

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.