Drömde en roman

Kärnan i trean tror jag minsann. Väldigt otippat. Jag brukar inte drömma intriger så sammanhängande och starkt.

Skrev ner idén nu på morgonen och hoppas den håller vid närmre mangling och eftertanke.

Och eftersom jag redan börjat skriva på bok tre, så det blir spännande att se om det här kan samsas med resten!

Vabbar idag igen, med båda tjejerna. Tveksamt om jag lyckas knacka ner någonting, men jag VILL, och det är jag väldigt glad för. Jag är också glad och otroligt tacksam över att vi var friska på semestern.

Igår var jag och mannen ute på hemligt uppdrag. I Tierp. Om exakt en vecka ska jag avslöja vad det handlar om. (Kan redan nu avslöja så mycket att det inte är bokrelaterat, men ofattbart stort och livsomvälvande!)

Är inte heller gravid. Punkt.

Det var faktiskt i Tierp som idén – den jag sedan drömde en utvecklad variant av – dök upp. I ett samtal. Ibland är livet verkligen förunderligt. Och fantastiskt 🙂

Nu ska jag ta hand om mina krassliga små. Och stoppa min egen begynnande förkylning. Kände av den redan igår, men repade hela kvällen utan att det märktes.

Hoppas bara att den inte blommar ut just imorgon när jag har min första spelning med band nummer två. Håll gärna en tumme!

4 reaktioner på ”Drömde en roman”

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *