Palmitos Park och Vädret

Igår åkte vi till Palmitos Park, en fantastisk djurpark! Ljuvlig miljö där den ligger liksom inbäddad i en prunkande bergsravin. Och djuren var superfina. Framför allt delfinerna. Det är något med delfiner som gör att tårarna trillar på mig så snart de visar sig. Makalösa djur!

Men det var så KALLT. Ösregn, åska och ruggiga vindar. Tydligen har det inte regnat på hela vintern, som det brukar. Istället är det regn och rusk emellanåt NU. Väldigt ovanligt för april enligt dem vi pratat med. Växter glada. Vi frusna. Men jag klagar inte. Som sagt 😉 image
image
Möt Surikatis Serenity Boll:
image
När vi kom tillbaka till hotellet sken solen igen. Och som vanligt såg vi till att inte ”tappa” för mycket. Man vill ju inte komma hem undernärd!:
image

2 reaktioner på ”Palmitos Park och Vädret”

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *