Fish spa – sjukast på länge!

Jag var bara TVUNGEN att testa. (En i raden av ”nya saker” jag tvångsmässigt måste prova…)

Små fiskar nafsar alltså bort grejer (vill inte gå in på vilka äckligheter det kan vara…) från fötterna och efter en kvart blir de babymjuka. Ungefär så.

Jag tyckte det verkade lite läskigt. Att fiskarna skulle äta på mig. Tänk om någon av dem skulle få spel! Bita till mitt under foten och vägra släppa. Aj. Eller om fler skulle få spel. Och jag skulle bli liggande där i en vrålande hög med pirayagalna spa-fiskar hängande i fötterna…

Mannen hade andra invändningar. Han kallade fenomenet ”groteskt”. För att han tyckte synd om de stackars fiskarna som tvingades äta fötter. Så kan man ju också se det 🙂

image

image

Nu kan jag meddela att behandlingen kittlade hysteriskt. Att det var ganska obehagligt men väldigt underhållande. Och att fötterna blev något lenare.

Hälarna lyckades de dock inte råda bot på, de små rackarna, trots att dottern kommenterade att de verkade gilla just mina hälar. (ÄCKLIGT!)

Till sist – det kanske viktigaste: Det går ingen nöd på firrarna. De gillar fötter. De får annan – kompletterande föda. Och de lever i fyra år.

4 reaktioner på ”Fish spa – sjukast på länge!”

  1. Oj vilken tuffing du är, bra där… Ska ni stanna länge till? Kram

  2. Härligt, ja även om det är ostadigt så är det nog varmare än här…. Njuut. Kram kram

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.