Hej tröttbraiga soliga torsdag

Tre timmars (roligt) rep igår kväll! Jag kommer att sjunga med två band i vår, så det är full fart och mycket nytt att lära inför en spelning med det nya. Gårdagens höjdpunkt var den här låten. Svängig!

Efter att ha vandrat hem under en underbar stjärnhimmel landar jag i fåtöljen med Twitter. Och får se att någon jag följer har skickat ut nödrop om att hon mår fruktansvärt dåligt. Och befinner sig på ett hotellrum i Stockholm. Rådiga människor rycker ut och fångar upp henne tack och lov. Så oerhört sorgligt, men ett fantastiskt exempel på hur människor bryr sig om varandra.

Nu ska jag ta tag i tjugotre (23!) stycken hjärtan som rusar, värker, bultar, fladdrar, dunkar, skälver och slår hårt. Och slår extraslag. Och så vidare. Samt några pulsar som beter sig.

Känner mig makalöst enfaldig men glad att jag upptäcker det nu och att inte NI gör det 🙂

2 reaktioner på ”Hej tröttbraiga soliga torsdag”

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.