Ont i magen

Har min lilla. Har hon haft rätt länge nu, utan att läkaren vet varför. Vi avvaktar medan hennes mamma också får en aning ont i magen. Orosont.

Idag är vi hemma. (Med undantag för ett besök på Vårdcentralen.) Vi heter prinsessan Mums (jag) och prinsessan Sophie (hon). Hon är stenpigg och vi ägnar oss åt väsentligheter som till exempel att plocka löv. När hon hittade ett extrafint idag utbrast hon, väldigt prinsessigt:

”Glamour!”

Och så tittar vi på Krambjörnarna. Eller rättare sagt hade jag tänkt att hon ska titta på Krambjörnarna medan jag skriver det här och lär mig 5 nya låtar till repet på onsdag. Och vet ni? Jag ska sjunga Gloria med Mando Diao. Väldigt otippat och väldigt roligt 🙂

Jag visar ju egentligen inte barnbilder på bloggen, men här kommer ändå en bebisvariant. Hon är nu, som fyraåring, EXAKT lika ljuvlig som hon ser ut här!

image

4 reaktioner på ”Ont i magen”

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *