Ladda ner Morgongåvan, denna soliga vårvinterdag!

(Den har egentligen inte något som helst med vädret att göra, men jag tyckte det var en väldigt fin och säljande rubrik!)

Direkt till mobilen, paddan eller datorn. Nitton kronor och hur smidigt som helst 🙂

Här ligger den som nyhet på Adlibris och bara väntar på att bli läst.

”Nathalie vandrar från famn till famn och försörjer sig på olika ströjobb. Hon blir sedd och uppskattad på scenen när hon sjunger med sitt soulband. Men hon famlar. Efter självkänsla och riktning i livet. En lördagsmorgon vaknar hon naken i en främmande säng. Hon vet inte var hon befinner sig. Minns inte hur hon kom dit eller tillsammans med vem hon tillbringat natten. Jonas är ett skadat barn i en mans kropp. Plågad av minnen från en trasig barndom befinner han sig på psykosens rand. Våldet och en störd sexualitet bor i honom – bakom en fasad av relativ normalitet. En dag hjälper ödet honom att finna sin ängel. Och hon ska bli hans. Han ska rädda henne. Jonas upprättar en plan. Hon ska få den vackraste Morgongåva man kan tänka sig. Men något går snett. I Morgongåvan flätas flera personers livsöden samman. I ett skrämmande crescendo – under ett avgörande dygn – i Stockholms innerstad.”

Länk till recensioner 🙂

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *