Att nysa med öppna ögon

I förra veckan klickade jag mig på Aftonbladet fram till det här inslaget på Schulman Show. 42 minuter in i programmet kommer det. Några youtubeklipp på människor som nyser med öppna ögon. Sjukt och väldigt kul!

Men dessa klipp tog närapå kål på mig igår. När jag körde bil hem från Vadstena. Det var slaskigt på E4:an. Och vanligt många lastbilar. Omkörningarna blev läskiga eftersom modden som sprutade upp gjorde sikten dålig fastän vindrutetorkarna jobbade stenhårt för att hålla rutan fri från smutsvatten.

Och så var det stora pölar på vägen här och var, så jag var rädd att få vattenplaning.

DESSUTOM så nös jag i två av omkörningarna! Mycket obehagligt. Jag försökte nämligen hålla ögonen öppna – för min egen säkerhet och i sann youtube-anda. Vilket istället ledde till fnissanfall utan dess nåde. Tack för det Schulman show 🙂

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.