Festen, trött lycka dagen efter – och så Dregen

Alltså herrejösses! Jag är så glad. Så nöjd. Och så trött …

Som jag längtade. Planerade. Laddade. Och så kom då äntligen gårdagen. Med fyrtioårsfest på Hesselby slott.

Fyrtiotre fina vänner, bubbel, spansk buffé och den eminenta livebandet Funk Soulution 😉 Allt man behöver för en magisk afton!

Jag hade undanbett mig presenter och tal, eftersom jag tycker att det är lite jobbigt att vara i fokus. På DET sättet. Det kan nämligen resultera i både skrattkramp och ögonmigrän. Givetvis kuppades det både vad gäller presenter och tal. Och för det är jag ändå väldigt glad!

Skulle egentligen vilja berätta massor, men är lite kaputt. Så här kommer några (snodda) bilder istället. Ni kan också hälsa på hos Pernilla, Simona och Sandra om ni vill. De var där 🙂

Önskar att jag också hade fotat. Så många goa finingar som var med och som jag hade velat fånga på bild.

Tack alla underbara för en oförglömlig kväll!

Här är jag med vår urtjusiga granne Kristiina:

Med fina författarligan:

Never sing drunk är ett motto jag har. Tjena. Inte kunde jag hålla mig från micken. Och dessa fantastiska musiker. ”Sjunga någon låt eller så” blev sex, eller kanske sju (?) låtar. Salongsberusat och passionerat framförda. Well well. Kul var det 🙂

Och så rummet. Rummet! Dregen-rummet. Coolare än coolast. Taket:

Exhibitionistduschen 🙂

Tack igen alla som var med och gjorde kvällen oförglömlig!

9 reaktioner på ”Festen, trött lycka dagen efter – och så Dregen”

  1. Tack för en jätte kul fest, allt var toppen mat, bandet, alla dina trevliga kompisar mm.

  2. Ja, du har ju sjukt trevliga vänner! Supertrevligt var det. Och du sjöng ju fantastiskt! Jag är så impad. På riktigt. Hon inte bara skriver bra, hon sjunger fantastiskt också. (Och det blev bara sexigare och sexigare darling).

  3. Åh Susanne, grattis på födelsedagen! Vad härligt att du firade så ordentligt och skitsnygg var du ju också.

    Kram Frida

  4. Pingback: Ok, det kan vara den där 5,2%-iga ölen jag just fick i mig (av misstag!), men här kommer det ändå: best of 2012 — Susanne Boll

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.