Vad jag vill och vart jag ska

Jag vet det nu. Vad gäller författandet alltså.

Jag får enorm inspiration av att träffa och ha annan daglig kontakt med andra härliga, generösa och skrivande människor. Tack cyberspace 🙂

Det har varit mycket av den varan den senaste tiden och mer ska det bli. Vilket är FANTASTISKT!

Sedan ska manus två på förekommen anledning arbetas om. Och jag vet HUR. Nu. Vilket är väldigt skönt. Jag har en klar plan för hur det ska bli bättre. Framför allt ska jag jobba med en av karaktärerna. Och det kräver lite research. Kul!

Och så händer det andra spännande saker, som jag ska berätta om så småningom.

Åh, vad jag älskar att vara hemlig – lite mystisk sådär! 🙂

10 reaktioner på ”Vad jag vill och vart jag ska”

 1. Då väntar vi på de spännande sakerna alltmedan du fortsätter att vara mystisk fram tills dess … 🙂 Roligt att det går bra med manus nr två. Man blir så himla glad när man vet hur man vill ha det och hur man ska komma dithän. Lycka till!

 2. Ni ska ha barn?
  Ni har vunnit massor med pengar och ska flytta till Spanien?
  Du har blivit headhuntad av ett förlag (blir man det) som tänker ge ut din senaste bok i ofantliga mängder och du kommer bli rik på berömmelse, beröm och pengar?
  Du har räknat fel och fyller inte 40 förrän nästa år?
  Dina överarmar är lika vältränade som en gladiators?

  Men för tusan.. Det kan inte vara meningen att jag ska sitta och spekulera såhär…

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.