Mormor Magdas glass + inte krossa 70-kilosgränsen

Undrar hur det kommer att gå …?

Personalen på Urban Deli sålde in Salta Karamell. Jag smakade. Mina kontorskollegor smakade. Och vi kan gå i god för att denna glass är LJUVLIG 🙂

Jag träffade kvinnan bakom glassproducenten Mormor Magda förra veckan, eftersom hon är en gammal kompis till Pernilla. (Alm, ni vet.) Angela berättade att hon just sålt in glassen på lite olika ställen i Stockholm. Och idag undrade hon på Facebook vilka som skulle bli de fem första som köpte!

Jag bestämde mig för att bli en av dem, eftersom jag passerade Urban Deli då jag lunchat med min fina gamla UR-chef Malin.

Så – håll nu tummarna för att jag vinner fin present (hoppas, hoppas, hoppas att den är glass-relaterad!). Jag har lite flow nu. Men behöver mer. Och även om detta inte riktigt är detsamma som ett bok-kontrakt, så räcker det för att göra mig väldigt glad. Idag.

Glass är väl GI förresten?

Igår lyfte jag hantlar.

Summa summarium: I´m so worth it!

6 reaktioner på ”Mormor Magdas glass + inte krossa 70-kilosgränsen”

  1. Pingback: Första Stockholmskunderna har vi här! – Mormor Magdas därproducerade glass

  2. Pingback: Vem blir första kunden i Stockholm? – Mormor Magdas därproducerade glass

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *