Jag har fått en hjärt-award

Från Anneli, som driver den vackra bloggen Trying to follow my dreams.

Motiveringen: ”Till Susanne Boll för att hon delar med sig, både av sitt liv med sin fina familj, och skrivandet på ett så härligt sätt.”

Tack, tack, tack, tack! Jag blir så glad 🙂

Till Awarden hör en uppgift. ”Liebster är ett tyskt ord som betyder ”käraste” och utnämningen ges endast till bloggar med färre än 200 följare/prenumeranter . När man får utmärkelsen ska man göra följande: Tacka den som gett dig utmärkelsen och länka. Skriv ner de 5 bloggar man vill lämna awarden vidare till och låta dom veta det genom att lämna en kommentar hos dem. Till sist hoppas man att dom utvalda vill lämna utmärkelsen vidare…”

Hmm, svårt! De flesta bloggar jag följer har fler än 200 följare. Tror jag. Är jag ganska säker på. Hoppas därför att det är ok att jag skickar vidare till bara en? Som alldeles nyligen skrev såhär på sin blogg: ”Jag kollar ibland om någon har läst det jag skrivit. Oftast har någon det. Ibland ingen. Men varje gång blir jag så glad!”

Min award går till en Tråktant. Som inte verkar ett dugg tråkig!

Med motiveringen:
Kort och konsist, underfundigt och träffsäkert, skriver hon om en vardag med barn, jobb, skrivande och andra väsentligheter.

Heja Tråktanten 🙂

5 reaktioner på ”Jag har fått en hjärt-award”

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *