Gårdagens efterrätt

Kiki, som bjöd på detta goda (hallon från lantstället, grekisk yoghurt, honung och nötter), tycker att bilden ser lite ekivok ut och önskar att jag hade fotat någon av de andras fina desserter. Med valnötter i. Som jag inte gillar. Så blev det nu inte. En hasselnöt var alldeles nog för min del. Och väldigt gott 🙂

Gårdagen startade bra, med pulkaåkning. Dippade sedan efter lunch, med en brakförkylning som gjorde att jag fick lov att gå och sova. Mitt på blanka dagen. Och toppade senare på kvällen med middag hos vår goda vän Kiki. På Fredhäll. Älskar Fredhäll. Vi bodde där i några år. För några år sedan. Och kommer förmodligen att flytta tillbaka dit. Endera dagen…

Imorse drog jag barnen på snowracer till skola och dagis. Snön låg, men var väldigt blöt. Därmed behöver jag inte träna mer idag. Hehe, som om jag hade tänkt mig det!

Ikväll är en stor kväll. Vi ska på julspel. Med en fyraårig snickartomte i en av rollerna. Stort! 🙂

2 reaktioner på ”Gårdagens efterrätt”

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *