Lördag och den nakna sanningen

Somnade supertidigt igår, alldeles rödögd efter Svenska Hjältar-galan. Så fina och modiga människor det finns. Önskar och hoppas att jag också vågar vara modig när det gäller.

Idag har vi varit ute i snön. Kidsen har åkt pulka. Mysigt. Nu vill jag ha snö ända fram till juldagen. Minst. No more lera!

Sedan kom jag på att jag har vissa dementier att göra. Eller rättelser snarare.

Det blir ju gärna så att jag skriver här på bloggen när något kul hänt eller händer. Om mingelpartyn av olika art till exempel 🙂 Eller mysiga grejer som händer med barnen. Det känns liksom lite roligare än alla de hemmakvällar med matlagning, disk och hantering av tvätthögar som händer däremellan…

Hursomhelst. Är ni redo för den nakna sanningen? Tre nakna sanningar.

1. Barnens frukostar
Jag var ju så glad att de började äta frukost med oss vid bordet för ett tag sedan. Vad jag inte uppdaterat er om är att det höll en vecka. Ungefär. Nu är det välling i soffan framför Bolibompa som gäller. Igen.

2. Sjuåringens bokslukande
Höll några dagar. När hon var sjuk. Nu är hon åter samma lilla Duracellkanin som hon var innan. Tack och lov. Men jag kommer lätt försöka påverka henne till att läsa mer! Igen.

3. Luciadagens mysiga brasa
Som jag fotade och myste på om här på bloggen. Ett par minuter efter bilden togs började de ryka… Hysteriskt och oförklarligt. Vattensprutan åkte fram och hela övervåningen STANK sedan rök. Lillbarnet hostade värre än någonsin och vi försökte somna. Med fönstren vidöppna mot luciastormen. Iskalla och inpyrda.

Så. Nu vet ni. Det ni säkert redan visste. Att en blogg (eller Facebook) inte ger en helt rättvis bild av människan bakom och dess förehavanden 🙂

6 reaktioner på ”Lördag och den nakna sanningen”

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *