I pyjamasbrallor med kvitton och fakturor

försökandes räkna ut hur många Morgongåvor som fortfarande är ute på vift (på kommission).

SÅ tråkigt. Och inte blir man (jag) piggare av ovanan att dra på sig (mig) mjukbrallor så snart man (jag) lämnat kidsen på dagis/skola. Det är tur att det finns kaffe och snygglussebullar. Mindre tur att lunchen bestod av micrad pommes…

Sjuåringen är pigg nu. Hör fortfarande urdåligt (hör inte vad man säger i normal samtalston då man befinner sig i samma rum), men så kan det tydligen bli efter en rejäl öroninflammation. Är det någon av er som hälsar på här på bloggen som varit med om det? Eller har barn som varit med om det?

Denna hörselnedsättning ledde till viss nervositet i morse. När det var dags att gå till skolan efter en veckans sjukfrånvaro. Men en av fritidsledarna lovade att prata med fröken, så hon kanske kunde få flytta fram lite i klassrummet. Pluttan!

Och redan nu – klockan två – ska jag pila iväg och hämta mina små liv. Eftersom det är penicillindags.

Sedan ska jag svida om från pyjamasbrallor till något mer pingligt. För ikväll blir det julfest minsann 🙂

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.