Jag förstår inte? Vad hände?

Då sitter man här på kontoret med sin matlåda igen. Trött i nivå med den första tiden som bebis + treåringsmamma. Så trött att en man på Ica kom fram och frågade om jag var trött. trött. Lurar ingen med anti-puffiness-ögonkräm idag inte.

Igår kväll var jag så UPPSPELT att jag inte kunde sova. Fast jag var jätteduktig och la mig i sängen 22.15. När jag väl somnat kom sjuåringen och lade sig för att tokhosta bredvid oss. Tok-kruppigt. När hon slutat (och mannen övergett sängen), så kom fyraåringen. Och började – just det – tokhosta. Sedan ringde klockan 06.20.

Jag som just börjat vänja mig vid slottslivet …

2 reaktioner på ”Jag förstår inte? Vad hände?”

  1. Fast på slottet fick du väl inte de där mysiga blöta pussarna 🙂
    Och ändå, jag hade nog också gillat slottet förstås 🙂

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.