Hejdundrande huvudvärk i strålande sol

Vilken vacker dag vi har haft. Och HUR irriterad jag varit på mitt huvud som liksom stått i vägen för den optimala njutningen av den!

Bestämde mig för att ignorera de bultande tinningarna i morse när jag promenerade med tjejerna till dagis/skola. Två Alvedon och en kaffe hjälpte ignorerings-ambitionerna på traven. Ett tag …

Hursomhelst blev dagen fylld av roliga saker. Besök på Vulkans fina nya kontor för upphämtning av Morgongåvan-provtrycket. (Ser superfin ut, men ett par justeringar behöver göras innan storbeställningen :-)) En sväng till kontoret, där John Eyre fick ta sig en titt på underverket. Lunchdate med trevlig kompis på Götgatan. Hem en snabbis för påfyllning av Ipren. Upphämtning av kompisbarn på en skola, upphämtning av eget barn på en annan och till sist upphämtning av ytterligare eget barn + kompisbarn på dagis. Och DÄR släpper huvudvärken – thank God!

Lek, köttbullmiddag, peppisfika, pratstund med hämtande mamma, långpromenad med grann”fru” och så lite House på det. Nu kallar jag det en dag och går och sover!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *