Ny start på dagen och nytt skriv

Håll i er nu: Våra tjejer har aldrig ätit ”riktig” frukost.

Vilket har varit ett ständigt dåligt samvete för mig… De har druckit välling. Framför Bolibompa! Och jag har inte orkat ta avvänjningsfighten. Har delvis försvarat fenomenet med att de dricker nyttig vuxenvälling. Osockrad. Fullkorn!

Hursomhelst, så började vi med nya frukostrutiner förra veckan. Mysiga rutiner. Som de stormgillade. Så nu äter de vaniljyoghurt med Ray Lamontagne som försiktigt soundtrack i bakgrunden. Lovely!

Och idag SKRIVER jag. Sakta. Inte mycket. Men tre personer har utkristalliserat sig i mitt tredje manus. En man som är lätt att skriva om. En svår man. Och en kvinna. Som jag inte riktigt vill skriva om! Men hon är fin så jag gör det nog ändå 🙂

Igår tog jag ett litet steg. Ett yttepyttigt ett. Men det gav mig en känsla av styrning. Hoppet lever. Och november är skrivmånad anyway.

Nu ska jag skriva lite till. Sedan ska jag hämta mina fina ungar. Hej på er!

10 reaktioner på ”Ny start på dagen och nytt skriv”

  1. Näe jag vet ju det Suss, jag chansar lite… Det roliga är att min tandläkare som jag jobbar med är som dig… Blir hon stressad så måste hon stå o stirra på spisen ett bra tag innan hon åker hemifrån…

  2. Camilla Banck

    Har försökt övertala mina killar att de ska äta frukost på fritids men de vill inte. Just nu känns det dock mysig med frukosten trots att vi inte sitter så länge men jag brukar tända ljus även på vardagarna för att få lite mys, sen kan jag vara lite nervös under dagen om jag släckt dessa ljus….

  3. Frukosten är ju den mysigaste och godaste av dagens måltider, tur att de fått nya trevliga frukostvanor 🙂
    Och till dig; lycka till med skrivandet!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *