Om en helg i återhämtningens tecken (och Så mycket bättre)

Vi har varit HEMMA. Allihop. Älskar att vara hemma!

Vi har krattat löv i trädgården. Haft folk på middag. Och på fika. Soooovit. Möblerat om och och rensat ur. Otroligt uppfriskande. Och så har vi tänt ljus och läst.

Jag har läst en herrans massa VI-tidningar som blivit liggande. Vanliga VI och VI-läser. Riktigt, riktigt bra läsning. I varenda nummer.

En annan helg-höjdpunkt var Så mycket bättre, i lördags på fyran. Blir så glad av sådana program. Och blir glad för Ledins skull. Jag tror att det är fler än jag som fick en fin bild av honom, både som person och musiker. Lite revansch-feeling där!

Det har väl varit ungefär lika okreddigt att säga att man gillar Tomas Ledin som att gilla Camilla Läckberg genom åren. Ganska obegripligt tycker jag. De är duktiga och jobbar stenhårt. De har lyckats nå fram till och beröra mängder av människor och tjänar dessutom bra med pengar på det. Det är beundransvärt. Att raljera över och såga dem känns oerhört väntat och väldigt ospännande!

PS Jag har alltid gillat Ledin, men inte läst Läckberg. Än! DS

5 reaktioner på ”Om en helg i återhämtningens tecken (och Så mycket bättre)”

  1. Jag gillar också Ledin, har läst en bok av Läckbeg, men fastnade inte riktigt för den typen av bok. Däremot beundrar jag dem båda enormt mycket och förstår inte alls behovet av att såga dem. Dåligt tycker jag!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *