Hemma igen efter några dagar i Sitges

Och det var väldigt frestande att stanna LÄÄÄNGE den här gången.

Går ju ändå i väntans tider. Väntar på nivetvad!

Vi bodde i Sitges en vår för fyra år sedan. När jag var jättegravid med vår lilla. Och jag skrev stora delar av Morgongåvan där. På fik. Med en cortado, en croissant och en färskpressad juice på bordet bredvid laptopen.

Treåringen gick på spanskt dagis tre timmar om dagen. Och jag har aldrig skrivit så mycket och så fokuserat som de timmarna!

Jag fullkomligt älskar den här lilla byn. Som ligger drygt en halvtimme med tåget från Barcelona och som vi ständigt återkommer till. Våra svenska vänner David och Nina har bott där i elva år nu. Och deras lilla sexåring är lika mycket spanjorska som svensk. De vågade bryta upp med Sverige och vann!

Vi ses snart igen Sitges 🙂

Mina tripp-trapp-trullisar.

2 reaktioner på ”Hemma igen efter några dagar i Sitges”

  1. Älskar också Sitges. Skrev en uppsats där en gång. Jag och en studiekamrat var runt i olika skolor på studiebesök i Barcelona och Pamplona. Vi avslutade resan med att vara i Sitges och satt och skrev på happy hour bar. Det var fantastiskt – och det blev uppsatsen ocks. 🙂

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *