Det finns laster

Och det finns laster.

Min största är Aloe Vera-dryck. Med det väldigt onaturligt uppslängda benet vill jag visa mitt mod att bära färg. Istället för den vanliga svart-jeansiga kostymen.

Outfiten i sin helhet. Kanske inte den genom tiderna mest lyckade. Allra helst inte i kombination med två små mini-me i samma kulör. Men vi roade hursomhelst dagispersonalen imorse 🙂

Något helt annat:

På gården vid kontoret …

3 reaktioner på ”Det finns laster”

  1. Hej! Jag ska skriva en bloggkrönika i nästa vecka på Qoolaqvinnor.se under vinjetten Att skriva bok. Jag hade aldrig skrivit klart mitt manus och skickat in min barnbok till förlag om det inte hade varit för alla inspirerande skrivbloggar; etablerade författare, de som kämpar för att bli författare och de som tagit saken i egna händer och sett till att ge ut boken själv. Därför har jag föreslagit sajten Qoolaqvinnor att ta in olika krönikeskribenter varje vecka under denna vinjett- för att få med olika tankar, känslor och tillvägagångssätt. Jag undrar om du vill vara en av dessa bloggare och skriva en krönika om Att skriva inom 6-8 veckor? Kontakta mig så fort som möjligt på caroline@skrivarstudio.se (min blogg: skrivarstudio.blogspot.com)

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *