Bullfest – på riktigt!

Jag bad sjuåringen att duka fram kanelbullarna (thank heaven for 7 Eleven) och mangosmoothien, medan jag luskammade fyraåringen i badrummet (hittade inte en endaste lus – tack och lov!). Och visst fixade hon en ordentlig bullfest?
Jag tycker det blev extra snyggt med basilikabladen 🙂

Här är hennes lövbukett. Som hon uppmanade mig att fota och lägga ut på Facebook med orden ”nu är hösten här”. Säger något om vår tid, eller hur? Och kanske om mig …

Dagens bästa är detta: Min datorskärm har ju spruckit och är svindyr att laga. Då kom jag på den GENIALA idén att köpa en extern skärm, och ha kvar datorn i källaren! Det berättade jag för min kontorskollega Catrin idag. Som har en stående på kontoret. Som hennes ex hittat i ett grovsoprum. Som hon inte behöver. Som hon ger till mig. Och som bara är att koppla till min dator. Hurra!

4 reaktioner på ”Bullfest – på riktigt!”

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.