Jag har fått en Award!

Min första blogg-award! Av Anneli, alias Trying to follow my dreams.

Med motiveringen:

Susanne Boll, för att hon låter oss följa med i sin skrivande värld och vidare in i livet med små barn och mycket annat. En härlig blandning!


(Är inte 100 på att rosen var till mig, men den var så vacker att jag la upp den ändå 🙂 )

Så roligt! Tack snälla Anneli.

Med Awarden följer några frågor och en uppmaning att skicka den vidare:

1. Varför började du blogga?

Svar: Därför att jag ville komma i kontakt med mina läsare!

2. Vilka bloggar följer du?

Svar: Alla i bloggrollern här till höger.

3. Vilka favoritfärger har du?

Svar: Åh, många! Varmrött, ceriserosa, himmelsblå… Gärna röda detaljer i inredningen. Dessvärre går jag mest klädd i svart och jeans. Har just insett att jag gillar brunt också! Som nyansen på nya Morgongåvan-omslaget 🙂

4. Vilka favoritfilmer har du?

Svar: Ser sällan film, men gillar Amelie från Montmartre (tack Malin!), romantiska komedier (typ Notting Hill och High Fidelity) och älskade den där gamla filmen med Keanu Reeves, där han lider av narkolepsi, tror jag… På drift mot Idaho! Kanske mest för att jag var kär i Keanu 🙂

5. Vilka länder drömmer du om att besöka?

Svar: Jag vill tillbaka till Brasilien. Och få med mig familjen till Kalifornien (blev förälskad i Santa Barbara när jag och en kompis bodde där en period som 19-åringar.) Och så vill jag åka med tjejerna till Galapagosöarna (Ecuador) när de blir större!

Vem vill jag skicka den här Awarden vidare till då?

Av många väljer jag en. Och det måste bli Ketchupmamman. Med motiveringen:

Med sina fullkomligt galna och briljanta inlägg får hon mig att garva. Varje dag!

4 reaktioner på ”Jag har fått en Award!”

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.