I min bil…

Där hittar man inga tärningar. Inga madonnor. Inga wonderbaumar. Där hittar man ren och skär doftnjutning! Och härhemma kryllar det av doftljus och allehanda toaluktagottvarianter (inklusive en låtsassten som går att spraya med). Dammsugarkulor som man suger upp så det luktar lavendel när man dammsuger. Till exempel. Eller ros. Små tygpåsar med luktagott i garderoben. Och en liten flaska med flytande luktagott som man petar ned små pinnar i. Pinnarna sticker alltså upp. Och luktar gott.

Saker som jag använder för min ”personliga hygien” – produkter som duschkräm, lotion osv – MÅSTE lukta gott. Helst kokos.

SOM ni måste ha undrat hur mitt förhållande till luktagott ser ut!?

Det om det.

Helgen har gått snabbt. För snabbt! Är det bara min, eller har era sprungit iväg på samma sätt?

Vi hade mamsen här och fredagsmyste med oss. Hon sov över, till tjejernas förtjusning (och min):-)

I lördags jobbade mannen + sprang halvmaran medan vi tjejer var på kalas och hade hemmahäng.

Idag har jag och min kompis J gått vår vanliga entimmes snabbpromenad. Det är så skönt!

Sedan har jag varit på mammavift och shoppat. I tre timmar. En klänning och några strumpbyxor. (Det är ju snart BOKMÄSSA! Då ska jag ha klänning.) Två toppar. En lampa. En bok (Maria Montazamis). Ett överkast. Två kassar mat. En säkerhetskedja till dörr. Några ansiktskrämer. Som jag hoppas doftar OK. De var så nogsamt inplastade och förpackade att jag omöjligt kunde sniffa mig till något endaste litet luktagott!

Och nu är det redan söndag kväll. Förstår inte hur det kunde gå undan på detta viset!?

Hur har er helg varit?

6 reaktioner på ”I min bil…”

  1. Marie Nihlén

    Min helg har varit lugn och skön. En hel del behövlig pyssel och städning här hemma. Även lite träning.
    Hugo lagade mat i lördags. Hamburgetallrik där han både bakade brödet gjorde dressingen, hamburgarna med klyftpotatis. Det vart jätte gott! Det var hemkunskapsläxa inför falun resan med skolan.
    Kram och hälsa familjen

  2. Härligt! Samma här 🙂 Vi har kokat ner det till att vi ska FÖRSÖKA att inte göra mer än en sak per helgdag. Max! Det vore idealiskt. I alla fall tillsammans med barnen. Men helst ha det helt tomt, och sedan utgå därifrån! Går oftast sådär… 🙂

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.