Nya omslaget!

Gjort av otroligt duktige John Eyre, som jag delar kontor med.

Vad tycks!?

Själv är jag helt förtjust! Jag tycker det här omslaget gör handlingen rättvisa på ett annat sätt än det förra. Och så gillar jag såklart recensions-citaten 😉 (ytterligare tre på baksidan).

Om allt går som planerat har jag nya upplagan i handen lagom till bokmässan. Till exklusiv försäljning. Signerad if you like. I monter A 03:58. Memorera!

Och KOM DIT och säg hej, vetja 🙂

9 reaktioner på ”Nya omslaget!”

  1. Urtjusig framsida! Jag hör till skaran som ofta köper en bok efter vilka vibbar omslaget ger och denna hade jag lätt plockat från hyllan. Tänkte köpa din bok, som fått så bra recensioner av trevliga skrivarbloggare, men tror minsann att jag väntar till Bokmässan!

  2. Urtjusig framsida! Jag hör till skaran som ofta köper efter hur omslaget ser ut och denna hade jag lätt plockat från hyllan. Tänkte köpa din bok som fått så bra recentioner av trevliga skrivarbloggare men tror minsann att jag väntar till Bokmässan!

  3. Tjusigt!
    Dramatisk – men ändå inte för mycket.

    Min plan var bokmässan (och då hade jag ju fixat ett exklusivt signerat x av Morgongåvan) men min plånbok säger något helt annat, dvs inte bokmässa.. Den är för tusan helt jäkla oförstående den där plånboken!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *