En liten förkyld 4-åring

är hemma med mig idag. Hon hostar och snorar en masse, men har ingen feber och är relativt pigg. Ändå.

Så vi startade dagen med en 1,5 timmes promenad efter att vi lämnat syrran på skolan (fyraåringen i vagn, vilket är sällsynt numera 🙂 ). Jag tänkte att en långpromenad i duggregn inte kan vara helt fel (frisk luft och allt det där). Och det var inte så kallt.

Dessvärre övergick duggregnet till ösregn. Då var det lika långt att gå tillbaka hem som att fortsätta mot vårt mål – ett visst köpcenter. Sjöblöta kom vi fram. Och firade ankomsten med en café-fika: kaffe & macka till migo + bulle & saft till snorisen.

Vi shoppade därefter underkläder till familjens tre kvinnliga medlemmar, en ring och ett halsband (på H&M) till sjuklingen och åkte sedan t-bana hemåt. Vi får se hur bra den lilla trippen var för hälsan. Mysigt hade vi det hursomhelst.

Helgen som gick var för övrigt superskön! Vi hängde med varandra i la familia, fick varsin sovmorgon, tränade (= jag promenerade med kompis och mannnen intervalltränade länge och väl, med något som jag tror hetter ”tusingar”…?) festade med grannar (då mannen festade med sin syster) samt hade dotterns bästis med mamma på besök. Vi hade det så fullt upp med allehanda umgänge att datorn fick vila. Därav bloggtorkan.

Och så förlorade vi oss i jobbiga minnen från 9/11. Jag mår lika illa av bilderna nu, som då 🙁

Nu ska jag vabba vidare med min lilla unge. Jag ska alldeles straxt avbryta konversationen hon har med Dora, Diego och övriga på Nick JR.Vi ska fläta hår. Och läsa Bamse.

Sedan ska vi fika lite till. Eller ”fejka” som det heter där jag kommer ifrån 🙂

Men först: Vad händer på facebook? Har inte varit inne på JÄTTElänge. Det har säkert gått en hel timme sedan sist!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *