Omgjort omslag på G!

Idag fick jag se det för första gången. Och det blir så fiiiint! Vackert, läskigt och coolt.

Lagom till dess att nya upplagan blir klar, tänkte jag även att bloggen ska ändra utseende litegrann.

Lagom till BOKMÄSSAN. Detta lilla litterära evenemang.

Nya visitkort ska tryckas. Lämpliga mäss-skor ska införskaffas. HÅR ska klippas och möjligen tonas. Ett seminarie-schema ska göras. Och ett mingeldito 🙂

Har jag sagt att jag längtar?

Just nu har jag landat i sen-lunch-koma på kontoret. Kom inte i säng förrän midnatt igår efter repet (blir alltid så uppspelt!) och klockan ringde 06.00 imorse. Funderar starkt på att avsluta dagen. Och påbörja fredagskvällen. Vi ska på fest, tjejerna och jag!

Ha en fin helg allihopa! Kanske vi hörs 🙂

2 reaktioner på ”Omgjort omslag på G!”

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.