Funk Soulution goes Meta Roos :-)

OK. Är ni redo för ett länktätt och svängigt inlägg? Bra.

Meta Roos! Enjoy the rythm! SHIT vad det svänger, eller hur?! Vilken röst!

Vi tänkte spela den här låten med bandet, och när jag kontaktade Meta Roos i våras, så var hon vänlig nog att maila över texten 🙂

Ikväll blir det första repet efter vårt sommaruppehåll. Första sedan spelningen i Stuvsta Stationshus. Kul!!

Vi spelar redan Amy Winehouses (RIP…) låt Valery. Men efter att sett Bruno Mars framfört låten på MTV-galan (tack för länk-tipset Åsa Hellberg), känns det som om det är läge att hotta upp den lite. Min favvo-låt. Och kanske framför allt då vad gäller outfiten och koreografin 🙂

Nu sitter jag på kontoret med en spotify-lista som heter duga i lurarna. Och inser att det där med att skriva till musik inte riktigt är min grej. Jo, på så sätt att det är lustfyllt och att jag sitter och smådansar och har svårt att inte sjunga högt, men så mycket skrivet blir det inte…

Skärpning. Det ska ju bli en trea!

2 reaktioner på ”Funk Soulution goes Meta Roos :-)”

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.