Skänninge marken

Trångt, soligt och varmt (typ 30 grader.)

Och en riktig nostalgitripp!

Förr i världen missade vi (familj och kompisar) inte en ”marken”. Nu var det väl en 15-20 år sedan sist. Och det mesta var sig likt. Nästan…Heliumballongförsäljarna har hittat ett hål i marknaden. Sedan sist. Ännu en chans att ”prinsessa till” tillvaron lite. Och tror någon att min fyraåring kunde motstå?Morfar ställer upp på att kånka fynd 🙂Alla gillade. Alla fyndade. Sjuåringen kallar dagen sin ”hittills näst bästa”. Vilken den bästa var kom hon aldrig riktigt fram till…

Däremot vilka hennes favoritord är! Nämligen:

JAG
DJUR
GODIS
GLASS

🙂

2 reaktioner på ”Skänninge marken”

  1. Marie Nihlén

    åh va kul, stort + när alla giller det också så är det ju inte riktigt i min familj.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.