Fin dag med fina människor

Idag har vi haft det bra i värmen! Härhemma. Vi har nämligen haft Skrivarmamma med döttrar på besök, vilket var väldans trevligt. Tid för lunch, babbel, fika samt en del uppstyrande av vattensprut med trädgårdsslang. Våra stora tjejer fann varandra omedelbart och har redan planerat en och annan övernattning. Det har deras mammor också. I alla fall på samma hotell på bokmässan 🙂

Och ikväll var hela la familia bjudna på middag. Hos grannarna. Det bjöds på fördrink i form av hemmagjord flädersaft tillsammans med chips och grönsaker med dipp. I solen. Sedan raclette! En schweizisk specialitet (grannfrun är från Schweitz). Missade att fota, så kolla de smarriga bilderna på länken. Och så vitt vin till det. Och glass. Mycket gott. Och säkert väldigt GI.

2 reaktioner på ”Fin dag med fina människor”

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.