Loppislycka!

Nu var det osedvanligt längesedan!

Såhär mitt i semester-blogg-pausen känner jag att jag måste dela med mig av min loppislycka.

Sedan jag för ett par år sedan hittade sex fat av keramik, som jag använder varje dag till mina bruna Gustavsbergskoppar (ett annat loppisfynd), har jag varit på jakt efter serviskompisar till faten. Eftersom jag fullkomligt älskar mönstret på dem. Och strövis har jag gjort fynd. Genom åren. Några ägg-koppar här. Ett litet askfat där. En kanna och en sockerskål. Och så igår. Fatta lyckan!

”Allt i lådan 100:-.” (Böckerna på köpet):
Har ingen som helst aning om vad jag ska göra med de där små ”kåsorna”, men fina är de. Tycker jag. Är det någon klok bloggläsare som möjligen kan tyda texten i botten? Vad är det för språk? Grekiska? Ungerska? Förslag på användningsområdning av ”minikåsor”? 🙂
Kanske hörs vi igen imorgon. Det har slarvats lite på viktredovisningsfronten på sistone…

2 reaktioner på ”Loppislycka!”

  1. Är det inte Ryska? Går säkert att googla upp det där om man har lite tålamod. Hittade den här ganska snabbt.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.