Ann Rosman – Porto Francos väktare

Har glömt!

Jag har ju läst. Gillat. Och vill sommarlästipsa om:
Jag hade den äran att träffa Ann Rosman på releasen av denna bok för en tid sedan. Nu har jag äntligen läst. Och kan konstatera att hon har skrivit en otroligt spännande historia. Där dåtid kopplas samman med nutid på ett väldigt finurligt sätt.

Om Porto Francos väktere på Damms hemsida.

Läs om du gillar deckare. Läs om du gillar historiska romaner. Om du vill lära dig något om hur livet kunde vara förr. Och läs framför allt om du vill bli serverad en nervkittlande roman som är svår att lägga bort när du kommit in i den!

Boken höll greppet om mig på stranden (med fyra barn och tre andra vuxna i sällskapet). Långa stunder var jag okontaktbar och istället engagerad i Agnes öde. Det säger en del…

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.