Skansen

Sommarens första ”riktiga” lovmåndag. Och jag tog med tjejerna till Skansen. Ångrade mig lite i samma ögoblick som jag föreslog det, eftersom båda har en tendens att bli åksjuka på tunnelbanan och den lilla, såhär ganska nära inpå ”pott-träningen” (konstigt namn, vi blandade knappt in någon potta överhuvudtaget), är långt ifrån olycksfri…

OCH så var jag trött efter att ha varit uppe och iväg på ett tidigt möte (är förskolerådsrepresentant).

Men. Vi gav oss iväg. Och det blev en otroligt lyckad dag. Inga läskiga t-bane-kräk-scenarion och inga jobbiga kiss-och-bajs-kaos-situationer. Bara en massa djur, tuff-tuff-tåg, sockervadd, skratt, popcorn till mellis och Djurgårsfärja. Och en massa annat skoj.

Här: cool lemur i solfångarposition.
Ser ni miniapan till höger (som sekunden senare hugger in på den uppochnedvända sengångarens fruktmums)?
Tack och lov för glasvägg!
Som sagt. Glasväggen kändes dock lite tunn just här…
På hemvägen förde dottern en lång och något upprörd (!) konversation med prinsessorna på ballongen. Dagens (största) muta.
Vad de samtalade om har jag inte riktigt koll på, eftersom jag hade fullt upp med att se till att det här ekipaget inte trängde sig på sina medpassagerare (alltför mycket) i sin ryckigt fladdriga färd i t-banevagnsluften:Ser ni barnet? Med paljettbrallor dagen till ära 🙂

4 reaktioner på ”Skansen”

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.