Sommarlov och dagarna som varit

I torsdags slutade vår stora, lilla unge skolan. Sexårs. Och som jag önskar att jag kunde visa EXAKT hur fin hon var. Så stolt. Så glad. Så högtidligt uppstassad i silverbolero, guldsandaler och strandklänning från Costa Rica. Här får ni en aning 🙂 Sedan har fredagen, lördagen och söndagen passerat härhemma. Varma dagar. Med en obrukbar trädgård (bygger terass) och en sjuk make. Plus en ganska trött mamma. Och två glada och pigga ungar. Vi har roat oss i det lilla, kan man kanske säga. Inga större utflykter sånär som på en tvåtimmars storhandling på Coop igår (jag och stordottern).

Idag tog vi oss dock till stranden allihop. Och åt glass. Tjugo kronors straffavgift var värt sin Nogger kan jag tala om!
Den här pampiga filuren skrämde oss. Han/hon strosade omkring som om han/hon ägde playan. Väste lite åt folk och bar sig allmänt stroppigt åt.
Sedan åkte vi till en biltvätt. Lillskrotan tyckte det var läskigt. Då fann storasyster sin roll. Ibland är de overkligt fina tillsammans.
Sedan undrar jag om någon mer botaniskt bevandrad bloggläsare vet vad det är för tjusig blomma som växer alldeles där vi bor? En vallmo av något slag?

Till sist: en bild från kvällens långpromenad. Lovely.

2 reaktioner på ”Sommarlov och dagarna som varit”

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.