Stolt

Igår var jag lite missmodig. Över väntan på svar. Över en segdragen skrivarsvacka. Dessutom småhungrig och farligt nära gränsen till överviktig. Trodde jag. Nu har jag gaskat upp mig – rejält.

Förra torsdagen vägde jag 68,4 kilo. Idag, en vecka senare, 66,8.

Är VÄLDIGT stolt över det. Och ytterligare motiverad att nå matchvikt – 64 kilo.

Dessutom har jag fått med mig ett gäng lika motiverade vänner. Av varierande längd och kroppsbyggnad. Alla kör sitt eget race, med egna metoder och målbilder, men med det gemensamt att – från och med idag – kommer allas vikter att redovisas här. En gång i veckan. Nu kör vi babes!

Såhär ser torsdagsvikterna på Bolls Bantarblogg ut:

Ms Bantarboll – 66,8
Ms F – 61,2
Ms W – 74
Ms X – 62 (i måndags)
Ms Y – 67,6 (i måndags)

Och jag är skyldig Jojo 20 bagis…Det var grannarna. (Kan för övrigt vara världens bästa.) Jag blev bjuden. Och det ÄR oartigt att tacka nej!

Och en sak till. Oavsett vad som händer med bok 2, så är jag urstolt över både den och Morgongåvan. Jag tänker på all fin läsarrespons jag fått på Morgongåvan. Och på recensionerna. Och klappar mig själv på axeln. Idag är en bra dag 🙂

2 reaktioner på ”Stolt”

  1. Jag är otroligt imponerad över att du sjunkit så pass mycket i vikt på en vecka! Jätteimponerad! Heja dig!!! Och dom där tjugo bagisarna kanske vi kan ha överseende med eftersom du blev bjuden och eftersom jag fått äta födelsedagstårta idag. Då är vi kvitt liksom.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.