Eftermiddag med liten

I eftermiddags/kväll delade maken och jag upp oss och spenderade tid med varsitt barn. Något vi ofta pratar om, men alltför sällan gör. Mannen åkte med sjuåringen och storkusin Hugo, 12 år, till Eriksdalsbadet och jag tog med lillskruttan på bio. Det var inte helt enkelt att få med henne från dagis då hon upptäckte småbarnens bauta-lego på vägen ut 🙂Väl på biografen bestämde jag mig för att fråga henne vad hon föredrog att se: Hotell gyllene knorren (som vi inte sett) eller Hopp (som vi redan sett). Blev nämligen lite tveksam på om hon är lite för liten för ”knorren”. Hennes svar kom blixtsnabbt.

”Ja vill se taninen som bajsar dodis!”

Så, det blev Hopp. Igen 🙂
Och lite shopping på PUB. Sommarskor till henne (lila – såklart) och prinsesskrona. I guld. En prinsessas garderob är uppenbarligen inte komplett med enbart en i silver…

2 reaktioner på ”Eftermiddag med liten”

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *