Som ett riktigt måndagsexemplar…

…kände jag mig i morse. Trött som tusan. Försökte dölja de mörka ringarna under ögonen med ett concealer-prov jag fått från Lancome. Varvid maken tyckte att det såg ut som om jag varit på skidsemester – alldeles vit som jag blev under ögonen.

Nu har jag druckit två koppar kaffe och gaskat upp mig något. Och kan tänka mig ett kontrakt, faktiskt. Och en förläggare. Ni behöver inte vänta längre snälla förlagsmänniskor. Även om ni tänker att det vore roligt för mig att få det som en sommarpresent. Eller så. Jag skulle bli lika glad redan idag. Tro mig. Jag är så redo!

Skrivarmamma fick ju sitt kontrakt häromsistens. Och det skulle vara väldigt trevligt att åka runt på flådiga signeringsturnéer och bokmässor tillsammans med henne. Prata skrivande med andra kollegor och mingla med bubbel. Helst rosa. För det är väl mest sånt man gör som antagen? 🙂

2 reaktioner på ”Som ett riktigt måndagsexemplar…”

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *