Mindre rött öga…

…men sjuåringen ff hemma. Med mig och lillsyrran som fått sympatiledigt från dagis. Vi har haft det så skönt. Skrotat runt i pyjamas till lunch. Kollat på Hedvig från A till Ö. Fixat och donat på deras rum så det ska bli lite lättare att hitta saker.Och få plats att leka!

Efter att ha besökt förskolans dag och kollat deras utställning på torget mötte vi upp farsan Balo (ett o?) och hade pick-nick. En liten stund för min del. En alldeles lagom liten lång stund!

För nu ska jag ut på roligheter. Releasefest för Ann Rosmans senaste bok. Tillsammans med idel riktiga författare – bland annat Pernilla (Skrivarmamma) och Simona. Återkommer om detta (med länkar, som jag inte fixar här på mobilen) 🙂

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *