För snart sju år sedan…

…kom hon. Hon som vände upp och ned på världen och gjorde livet så mycket mer levande. Här är hon fem veckor.Idag planerar hon sitt sjuårskalas. Och jag kan inte förstå hur snabbt dessa år har gått. Vår lilla. Börjar bli stor!

2 reaktioner på ”För snart sju år sedan…”

  1. Det ska jag göra! Om man kan fika med kompisar på stan – då är man stor! Det lär nog dröja innan man vågar släppa barnen på i Stockholm… Kram! /S

  2. anna arvidson

    gratta stora flickan (har hon redan fyllt..?)! jag tycker det är så roligt att se hur barnen växer och utvecklas. livia som ju är 9 år var på stan och fikade med några klasskompisar häromdan! tur att vi bor i en liten och relativt trygg stad… kram

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *