Skickat!!!!

Är så himla stolt, glad och lättad. I did it! Tvåan är klar!

Har skickat till flera förlag – både per mail och vanlig post. Så nu väntar jag med spänning på bra förhandlingsläge 😉

Hursomhelst fick jag genast ett svar med denna formulerigen: ”de inledande sidorna är mycket välskrina”. De ska skaffa sig en vidare uppfattning om helheten och återkomma. Spelar inget roll om det är med ett nej de återkommer. Inte nu. Inte idag. Idag är jag bara väldigt, väldigt 🙂

Nu – vernissage på dotterns skola. Sedan rep. KRAM på er allihop därute!

10 reaktioner på ”Skickat!!!!”

 1. anna arvidson

  ja, har ställt ut under påsken. ett par vänner som målar tavlor har också ställt ut i min butik. det var så roligt att se hur det går att göra om där och få plats med mycket på väggarna. annat nytt är att jag har väskor som är gjorda av återvunnit material, typ plast, som är jättecoola!

 2. anna arvidson

  lycka till susanne! hoppas att du får svar snabbt och slipper genomlida för lång väntan! kram anna

 3. Marie Nihlén

  Jag läste din blogg när jag pratade med pappa igår. Så vi är tillbaka i Stockholm igen.

 4. Marie Nihlén

  Stort Grattis och lycka till önskningar från stolt svägerska, svärfar och svärmor. Kramar

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *