Samma insikt – varje gång

jag reser med tåg, ensam med tjejerna: BORDE VALT EN MINDRE VÄSKA. Ja, och mindre packning då. Förstås. Det är tur att jag fick lite hjälp på slutet 🙂 Dessutom släpade jag på ryggsäck och hanväska modell större.

Mannen har jobbat lördag, söndag + idag (jobbar fortfarande, men kommer till nattningen – tjoho!), så det är därför vi baxar oss hem med tåg. Och det tog drygt fem timmar från dörr till dörr. Byte i Hallsberg. ”Byte” till t-bana på centralen. Och ca 20 minuters promenad hem från t-banan (det tar liiite längre tid när man måste klättra på ALLT, stanna och visa alla man möter vad man har i prinsessväskan samt plocka diverse småsten!

Så nu är vi lite matta i pälsen. Men hursomhelst. Det gick ju snabbare än bilresan ner ….

Och påskledigheten i Motala var fantastisk!

Hoppas ni också haft fina påskar 🙂

2 reaktioner på ”Samma insikt – varje gång”

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.