Midnatt

Och jag har varit och repat. Uppspelt (ha-HA) som jag är kan jag inte gå och lägga mig riktigt ännu. Trots att ögonen går i kors. Och trots att jag borde.

Det är nämligen hårda tider nu. Att kritiskt granska varenda mening i manuset, leta fel liksom, är TRÖTTANDE. Fasen när orden fritt och ocensurerat fick flöda var bra mycket kuligare. Men det lönar sig. Jag har till exempel hittat en syster på sidan 50 någonting, som helt gått upp i rök på sidan 150 någonting. Då är nämligen karaktären ensambarn. Och så tog Jerker av sig tröjan två gånger innan han skulle hoppa i säng med Isabelle. Ni förstår! Det är ju tur att detta görs.

Nu ska jag hoppa i säng. Alldeles ensam i treåringens säng tänkte jag 🙂 Måste vila ögon efter lusläsningen och röst efter sjungandet. Sjöng mer eller mindre oavbrutet mellan 19 och 22.30 ikväll. Nästa spelning (valborgsmässoafton) kan nämligen inte min manliga sångarkollega vara med, så jag ska sjunga ca 30 låtar själv. Lite läskigt är det…

Godnatt!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *