Frusen (var är våren!?) och förväntansfull

Ikväll får jag lektörsutlåtande. Vilket är SPÄNNANDE! Timmarna masar sig fram väldigt sakta tycker jag …

Men jag har redan fått mycket gilla av de kompisar som provläste förra veckan (två män och två kvinnor). Vilket är underbart!

Jag har även fått en hel del (konstruktiv) kritik. Bland annat förslag på ”Mankellifieringar” 🙂 Och nya titelförslag! Titeln ”Det enda rätta” var nämligen redan upptagen. Kanske var det någon mening med det, för den nya titelidén känns bättre och mer representativ för bokens innehåll.

Den här veckan ska jag jobba om manuset efter alla kommentarer jag fått. Efter att först ha prövat dem mot mig själv och min egen tro på vad som blir bäst såklart!

Sedan: Skicka till förlag!!

(Måste också berätta att jag har fått höra att jag är modig som skriver sexscener! Ganska många. ”Med tanke på att familj och så ska läsa.” Hmmm, så tänkte jag inte riktigt när jag skrev dem … Men de ”håller” påstås det hursomhelst 🙂 )

4 reaktioner på ”Frusen (var är våren!?) och förväntansfull”

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.