Min Kent

Min fina kille sedan 17 år tillbaka (om man ska vara petig så hade vi ett uppehåll någonstans där i början, men det struntar vi i nu) och min MAN sedan i höstas, har namnsdag idag.

Hurra hurra för honom och alla Kentar därute! Ikväll ämnar jag och döttrarna fira våran Kent med bakelsefika.

Här är han vid Montezuma Waterfall för några veckor sedan. I sitt rätta element – naturen – med ett barn på ryggen och en klättervandring framför sig. Livet när det är som bäst i hans värld 🙂

8 reaktioner på ”Min Kent”

  1. Hälsa o gratta, tänkte ringa kent i torsdags när jag kämpade med att få in en paket med en 2 meters lång säng i bilen. Där stod jag utanför IKEA o kom varken in eller ut med den förbaskade sängen i bilen men jag vet att Kent inte är hjälpreda på varuhuset så han slapp det samtalet… Hur det slutade?? Jo 4 blåmärken på benet, paketet trasigt men hem kom jag. KRAM C

  2. Ge Kent en grattiskram från Västerås-Costa Ricanerna! Och superduper lycka till med nya boken!! Kram S

  3. Marie Nihlén

    Hälsa och Gratta min kära bror Kent, hade missat hans namnsdag. Kram

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.