Doktor Kiki…

…har lovat att läsa manuset med läkar-blick. Min berättelse utspelar sig delvis i sjukhusmiljö och nu ska vi se om jag fått till det rätt vag gäller såväl diagnoser och rutiner som miljöbeskrivningar. Efter att just ha lämnat manuset härså ska det bli ordning på det!

Jag känner mig lite nostalgisk idag, efter att ha fått äran att (sträck!)läsa en bloggkompis manus. Som alldeles säkert många fler kommer att få läsa framöver :-). Och då ser slumpen till att jag passerar det hus som mannen bodde i då vi blev kära på allvar 1995! Här, mittemot St Göran:Han lånade ett litet krypin på åttonde våningen (om jag inte minns fel) av sin syster. I min värld var det paradiset. Eller det berömda ”heaven number seven” 🙂

4 reaktioner på ”Doktor Kiki…”

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *