Back in business

Eller inte alls faktiskt… Snarare har jag varit strandad nära hemmet med Costaricansk baskilusk i magen, eller vad det nu är. INTE bebis hursomhelst!

Men nu mår jag bättre, så då blir det till att sätta fart! Skrivarmamma är redan klar med sitt manus och flåsar mig i nacken 🙂

4 reaktioner på ”Back in business”

  1. Hej!! Och vi saknar er 🙂 Det var så mysigt att hänga ihop de där dagarna. Nu börjar vi landa så smått, men det tar ett tag. Det är ju så härligt att få vara tillsammans hela tiden i värmen! Kram! S

  2. Hej! Hoppas flygresan hem gick bra för er! Det gjorde det för oss men vi var bara minuter ifrån att missa planet i New York pga datakrångel i passkontrollen… Det känns lite overkligt att vara hemma igen, vi saknar er och Montezuma!:) kramar!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *