Utmaning accepterad och utförd!

Sådär Pernilla! Och ni andra. Håll tillgodo med lite viktigt vetande. Och kul var det att leverera det!

– Finns det något killnamn som du tycker är så trist och fult att du skulle skämmas för hans namn om han var din kille?

Där har jag STOR fördragsamhet. Att jag trodde att min nuvarande man hette Kent-Anders de första två veckorna av vår relation säger väl det mesta. Han heter ju Kent.

– Om du fick välja ett enda av dina ex att tillbringa ytterligare en natt tillsammans med, vem skulle du då välja?

Inget slår min EXisterande. (Där var jag visst både vitsig och avledande, minsann…)

– Finns det någon dialekt som du tycker är så ful och osexig att du skulle ha svårt för att inleda ett förhållande med en kille med denna dialekt?

Men hallå! Jag är östgöte! ”Inte kasta sten i glashus” och allt det där. Är ganska härdad vad gäller osexig och ful dialekt mao. Stor fördragsamhet där också alltså.

– Om du var tvungen att välja mellan att aldrig mer i ditt liv få använda någon typ utav smink eller att aldrig mer få läsa en bok, vad skulle du då välja?

Skulle inte överleva ett liv utan böcker! Såklart. Och som död har jag ju ändå ingen glädje av det där sminket, om jag nu inte siktar på en karriär som ett vackert lik. Detta dilemma kommer ingen av mina döttrar ha. De har sin pappas ögon och fransar. Den här bilden tog jag när vår lilla sov i vagnen idag:

– Om du var sommarpratare i P1 och skulle berätta en lustig historia hämtad ur ditt liv, vad skulle du då berätta?

Oj, oj, oj. Kanske om förlossningen för sex år sedan, då vi fick vår första flicka. Min man skulle badda min svettiga panna. Med BADDA tycker jag menas liksom att ömt dutta lite. Inte min kille inte. Han gör saker rejält han. Ordentligt. Så han blöter en hel handduk (stor) och LÄGGER PÅ mitt huvud. Det enda jag kunde tänka på var hur icke-stylish detta var. Skitsamma med med funktionalitet och hur sval jag nu blev. Ta bort! Bara.

Fåfäng? Jag?

Om det ska pratas om något känslosamt och dramatiskt i programmet så skulle jag berätta om då vi fick vår andra flicka. Men det är en annan historia…

– Om du inte får nämna en kändis, vem är då världens snyggaste kille?

Givet! Min man. Jag är gift med en korsning mellan Marcus Schenkenberg och Torsten Flink ju! Kolla själva:

– Vet du vad din mormors mamma och din farmors mamma jobbade med?

Tyvärr inte. Skäms lite. Men jag tror att de var hemmafruar. Nej förresten. Kanske mormors mamma jobbade på fabrik i Norrköping… Kan hända att jag hittar på. Återkommer där.

– Skulle du våga sätta 100.000 kronor på att du utifrån ett klassfoto kan nämna både för- och efternamn på alla klasskompisar från mellanstadiet?

Japp. Lätt. Try me!

– Nämn något som du gjort och ser tillbaka på och tänker ”Hur kunde jag vara så jävla dum!?
Oj, oj, oj. Igen. Kanske då jag och en väninna (inga namn nämnda) åkte utan bälte, liggande horisontellt i något slags stuvutrymme på en sportbill, sträckan mellan Santa Barbara och Los Angeles. Men känslan att susa fram med Extreme (så hette de va? – hårdrocksbandet med More than words-hitballaden ni vet) och The Doors på högsta volym, in på Sunset Boulevard – den känslan var fantastisk!

– Finns det något yrke som nästan automatiskt gör även den torraste kille lite mer spännande och intressant?

Svaret måste bli musiker!

– Villa, hund och Volvo eller lägenhet i city, utekvällar och cykel. Vilket tror du stämmer bäst överens på ditt liv om fem år?

Villa, hund och Volvo tror jag kan stämma ganska exakt. Jag är en hemmaråtta och älskar det livet. Bara jag får göra lite utflykter som innebär utekvällar i city! Cykla kan jag inte för jag har gikt. Gikt i knäna.

– Om alla dina tidigare pojkvänner skulle sätta sig i ett rum och komma överens om din absolut sämsta egenskap, vad tror du då dom skulle komma fram till?

Har inte så många gamla pojkvänner! Har varit tillsammans med min hombre i sexton år. Så alla mina dåliga egenskaper från den tiden är preskriberade! Haha. Och nu har jag inte några längre.

– Om du var tvungen att byta hem med någon av dina tjejkompisar, vems hem skulle du då föredra?

Får jag säga en kompis som egentligen från början är flickvän till en kompis till min man? Nina? Ja det får jag! Hon och David och dottern bor i en FANTASTISK etagevåning med utsikt över havet och hela Sitges. Tror tyvärr inte att de vill byta med vårt radhus…

– Vad är det absolut konstigaste stället du har varit tvungen att kissa på?

Utanför det kungliga slottet. Vakten som jagade oss därifrån tyckte också att det var ett konstigt ställe. Uppenbarligen. Han sprang fort och bar vapen.

– Vem av tjejerna i rummet skulle med störst sannolikhet kunna tänkas bli statsminister?

Jag är enda tjejen i rummet (de andra sover)! Och ett riktigt stadsministerämne om jag får säga det själv 🙂

7 reaktioner på ”Utmaning accepterad och utförd!”

  1. Kul läsning. Tack för att du delar med dig. Och fantastiskt fin bild på ögonfransflickan 🙂

  2. Skoj Susanne! Tack för att du tog dig tid!
    Men du, du har länkat knas. Jag vill ju läsa den andra historien.

  3. Åh, blev den platt! Jag som tänkte komma förbi med den eftersom jag passerar din stadsdel ikväll, men ville inte verka påflugen… 😉 Hoppas den smakar bra platt i alla fall… /S

  4. Hihi. Kul att läsa. 🙂

    TACK för boken med tillbehör som kom idag. Chokladen var lite tillplattad, MEN den kommer garanterat att gå ner ändå! 😉 Ska bli så spännande att läsa!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *