Slappt och supersocialt jullov

Sedan vi somnade halv fyra på morgonen (efter en mycket trevlig kväll) första dagen på det nya året har inget varit sig likt vad gäller dygnsrytm. Barnen somnar vid 22 och sover till 9. Vi vuxna tu däckar efter midnatt. Dagarna masar sig fram i skönt tempo. För oss tre som inte jobbar det vill säga 🙂 Lunchen intages framåt eftermiddagen och vi har stora och små kompisar på besök varje dag!

Ett projekt har vi dock. Ommöbleringen! Alla saker befinner sig i sina rätta rum men saknar ännu förvaring. Det kommer förhoppningsvis att ramla in i veckan efter diverse nätshopping. Så då har vi lite montering to do…

Hur det gick med expedithyllan? Såldes efter en halvtimme på blocket!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *